17 augustus 2023

Kies je voor een hogeschool of ga je voor een thuisstudie?

Ben je al een tijdje aan het werk en wil je je graag verder ontwikkelen via een opleiding? Een deeltijdstudie is dan een logische keuze. Maar nu sta je voor de vraag: kies je voor een hogeschool of ga je voor een thuisstudie? In deze blog vertellen we je de voordelen van studeren aan een hogeschool, in dit geval HZ. 

Wanneer je je deeltijdopleiding volgt aan de HZ pluk je de vruchten van kwalitatief onderwijs, de vrijheid om je opleiding zelf in te richten, goede faciliteiten én persoonlijke begeleiding.  We leggen de belangrijkste voorbeelden verder voor je uit. 

  1. Flexibiliteit

    Bij de HZ begrijpen we dat je al een druk leven hebt als werkende professional. Daarom zorgen we ervoor dat je je opleiding flexibel kunt inrichten naar jouw persoonlijke situatie.  Denk aan de volgorde waarop je je doelen wil halen of de snelheid waarmee je wil studeren. Zo zorg je ervoor dat je de balans tussen werk, studeren en privé kunt bewaken.

  2. Persoonlijke aandacht

    Bij de HZ ben je geen nummer, maar een persoon. We hechten waarde aan je persoonlijke ontwikkeling en begeleiden je op weg naar een zelfstandige en zelfbewuste professional.

  3. Regionale verbondenheid

    Als regionaal kennisinstituut hebben we een sterke band met de Zeeuwse regio. Met onze locaties in Vlissingen en Middelburg zijn we goed bereikbaar, wat het voor jou als deeltijdstudent handig maakt om lessen bij te wonen.  
    Bij de HZ draait het niet alleen om studeren, maar ook om de interactie met anderen. Je leert van je medestudenten, en zij leren van jou. Deze wisselwerking verrijkt niet alleen je studie-ervaring, maar ook je professionele ontwikkeling.

  4. Erkend hbo-diploma

    Met een officieel hbo-diploma van de HZ vergroot je jouw carrièreperspectieven en wordt jouw kennis breed erkend in het werkveld.

  5. Keuzegids top 3

    Onze vermelding in de top 3 van hogescholen volgens de Keuzegids bevestigt de kwaliteit van ons onderwijs. Als deeltijdstudent kun je erop vertrouwen dat je bij de HZ een opleiding van hoge kwaliteit volgt, die goed aansluit op de behoeften van de arbeidsmarkt.

Kies voor een hogeschool en investeer in jouw toekomst als professionele expert, terwijl je jouw carrièrekansen maximaliseert. Dus waar wacht je nog op? Ontdek wat de HZ te bieden heeft en geef je toekomst een vliegende start! Doe de deeltijdquiz.

Doe de quiz!