28 augustus 2023

Welke technische deeltijdstudie kies jij?

Binnen de HZ kun je kiezen uit 4 technische deeltijdopleidingen. Wil jij je laten omscholen of doorstuderen? In deze blog laten we je kennismaken met de unieke kenmerken van onze technische deeltijdopleidingen: Energietransitie Engineer, HBO-ICT, Logistiek en Technische Bedrijfskunde. Bekijk deze blog om te zien waar jouw interesse naar uitgaat. 

Alles weten over studeren in deeltijd? Vraag het gratis online magazine aan!

Wat is het verschil tussen de 4 technische deeltijdopleidingen?

Op basis van verschillende thema’s kunnen we de technische opleidingen het beste onder elkaar zetten, namelijk: 

Thema 1: De energietransitie

Door de opleiding Energietransitie Engineer word je een expert in duurzame energiebronnen en slimme energienetwerken. Leer hoe je vernieuwende oplossingen kunt ontwerpen en implementeren voor de energie-uitdagingen van morgen.

Thema 2: Online it is!

Ben jij geïnteresseerd in het creëren van baanbrekende apps, het waarborgen van digitale veiligheid of het ontcijferen van complexe gegevens? De opleiding HBO-ICT opent de deur naar diverse mogelijkheden in de IT-sector.

Thema 3: Van A naar B 

Met de opleiding Logistiek leer je hoe je de distributie van goederen slimmer,  sneller en duurzamer laat verlopen. Hier komt veel bij kijken. Denk maar eens aan voorraadbeheer, kostenefficiëntie en de klanttevredenheid.

Thema 4: Grote bedrijfsprocessen in de technische sector

Ga jij grote of kleine technische bedrijven helpen om nieuwe technologieën te implementeren? De opleiding Technische Bedrijfskunde geeft jouw het diploma om de bedrijfsprocessen op de complexe technische werkvloer zo werkbaar en efficiënt mogelijk in te richten. Jij hebt verstand van management en hebt een passie voor de techniek!

Hbo-diploma 
Na het afronden van een technische deeltijdstudie bij HZ heb je een goede kans op een baan in de techniek. De vraag naar technische professionals is groot en er zijn veel verschillende functies waar je voor in aanmerking kunt komen.

Doe de quiz!